Autorijschool Mitra

Lees meer over Autorijschool Mitra.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Mitra ligt op 50%, 2 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Mitra? Dan heb je keus uit één examenlocatie van het CBR: Eindhoven.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Mitra.

De school is gevestigd in Veldhoven. De adresgegevens: Lei 23, 5501DX Veldhoven. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 34 25 53 06. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 550776840000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7668G3.

Waar vind je Autorijschool Mitra precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Veldhoven.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle rijscholen in Veldhoven. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Kusters en Rijschool Bert Geerings.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Mitra

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 34 25 53 06

Adres

Lei 23

Postcode

5501DX

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

550776840000

Rijschoolnummer

7668G3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Mitra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo