Autorijschool Senorita

Alles op een rijtje over Autorijschool Senorita.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Senorita is 60%, 5 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Autorijschool Senorita? Je kiest uit een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Mierlo. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Senorita.

Deze rijschool vind je in Veldhoven. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: De Roerenmaker 11, 5506CH Veldhoven. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 26 94 48 87. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 830374700000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1779K1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Senorita (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in de buurt van Veldhoven.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Veldhoven. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Oosterwaal en Autorijschool Luijten.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Senorita

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Telefoon-nr

06 26 94 48 87

Adres

De Roerenmaker 11

Postcode

5506CH

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

830374700000

Rijschoolnummer

1779K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Senorita”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo