Realway Rij-opleidingen

Alle gegevens over Realway Rij-opleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Realway Rij-opleidingen ligt op 35%, 34 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Realway Rij-opleidingen verzorgt ook beroepsopleiding(en): taxi. Ga je voor les bij Realway Rij-opleidingen? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Rotterdam*. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Alle contact- en adresgegevens van Realway Rij-opleidingen.

De school is gevestigd in Schiedam. Op zoek naar de adresgegevens? Punter 25, 3123BM Schiedam. Dit is het e-mailadres van de school: info@realway.nl. Bellen kan via: 06 14 70 97 00. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 545194620000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8156G6.

Waar vind je Realway Rij-opleidingen precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Schiedam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Schiedam. Check ook deze rijscholen: Verkeersschool Echt leren rijden en Verkeersschool de Blaak.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Realway Rij-opleidingen

Slagingspercentage

35

Aantal examens

34

Auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@realway.nl

Telefoon-nr

06 14 70 97 00

Adres

Punter 25

Postcode

3123BM

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

545194620000

Rijschoolnummer

8156G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Realway Rij-opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo