Autorijschool Eloïne

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Eloïne.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Eloïne is 67%, 27 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Lessen volgen bij Autorijschool Eloïne? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-locaties: Arnhem. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Eloïne.

De rijschool is gevestigd in Huissen. De adresgegevens zijn als volgt: Landslag 13, 6852DX Huissen. Voor telefonisch contact bel je met 06 25 40 02 40. Het KvK-nummer van de rijschool is: 768031390000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1285G0.

Waar bezoek je Autorijschool Eloïne (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Huissen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Huissen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: ARIKAN Rijschool en Rij-TEC Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Eloïne

Slagingspercentage

67

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 25 40 02 40

Adres

Landslag 13

Postcode

6852DX

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

768031390000

Rijschoolnummer

1285G0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Eloïne”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo