Autorijschool Ed Griek

Alle gegevens over Autorijschool Ed Griek.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ed Griek is 60%, 15 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je van start met les bij Autorijschool Ed Griek? Dan heb je de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Alkmaar.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Ed Griek.

De rijschool is te vinden in Alkmaar. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Karveelstraat 77, 1826EH Alkmaar. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 072-8445075. De school beschikt over een eigen site: autorijschool-edgriek.nl. Het KvK-nummer van deze school is 515709040000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6368X2.

Waar vind ik Autorijschool Ed Griek (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Alkmaar.

Bekijk alle Rijscholen in Alkmaar. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool De Klik en Autorijschool Berlage.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Ed Griek

Slagingspercentage

60

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-8445075

Website

autorijschool-edgriek.nl

Adres

Karveelstraat 77

Postcode

1826EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

515709040000

Rijschoolnummer

6368X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ed Griek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo