Autorijschool Ed Griek

Alle informatie over Autorijschool Ed Griek.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ed Griek ligt op 61%, 41 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Autorijschool Ed Griek biedt ook beroepsopleiding(en) aan: . Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Start je met les bij Autorijschool Ed Griek? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Alkmaar. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Ed Griek.

De school is te vinden in Alkmaar. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Karveelstraat 77, 1826EH Alkmaar. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@autorijschool-edgriek.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 072-8445075. De school beschikt over een eigen website: autorijschool-edgriek.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 515709040000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6368X2.

In welke plaats zit Autorijschool Ed Griek?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in Alkmaar.

Klik hier voor meer Rijscholen in Alkmaar. Heb je deze rijscholen al bekeken? A. Othman, t.h.o.d.n. Auto- en motorrijschool Quality en Rijschool Stad van de Zon.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Ed Griek

Slagingspercentage

61

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschool-edgriek.nl

Telefoon

072-8445075

Website

autorijschool-edgriek.nl

Adres

Karveelstraat 77

Postcode

1826EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

515709040000

Rijschoolnummer

6368X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ed Griek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo