Autorijschool De Schakel

Alle informatie over Autorijschool De Schakel.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool De Schakel ligt op 0%, 1 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool De Schakel? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Nijmegen. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool De Schakel.

Je vindt de school in Groesbeek. Hierbij de adresgegevens: De Gaffel 6, 6562PL Groesbeek. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@autorijschooldeschakel.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 22 74 22 80. De school beschikt over een eigen site, hierbij: autorijschooldeschakel.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 091402960000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2340R8.

Waar zit Autorijschool De Schakel (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Groesbeek.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Groesbeek. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Mirian Knoop en Rijschool Connectie.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool De Schakel

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschooldeschakel.nl

Telefoon-nr

06 22 74 22 80

Website

autorijschooldeschakel.nl

Adres

De Gaffel 6

Postcode

6562PL

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

091402960000

Rijschoolnummer

2340R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool De Schakel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo