Leswereld.nl

Lees alles over Leswereld.nl.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Leswereld.nl ligt op 77%, 13 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je ervoor te lessen bij Leswereld.nl? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-locaties: Nijmegen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Korting rijlessen & auto theorie oefenen

Geld besparen op je auto rijbewijs? Check de links heronder! Schaf het best geteste theorieboek aan, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Leswereld.nl.

Je vindt de rijschool in Malden. Op zoek naar adresgegevens? Sangershof 11, 6581GZ Malden. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (024) 737 02 04, of 06 22 98 16 14. De school beschikt over een eigen website: leswereld.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 92022850000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7783R0.

Waar bezoek ik Leswereld.nl (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Malden.

Klik hier voor alle Rijscholen in Malden. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Cosma B.V. en Autorijschool Jose Keijzer.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Leswereld.nl

Slagingspercentage

77

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 22 98 16 14

Website

leswereld.nl

Adres

Sangershof 11

Postcode

6581GZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

92022850000

Rijschoolnummer

7783R0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Leswereld.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo