Autorijschool Corrien

Alle gegevens van Autorijschool Corrien.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Corrien is 29%, 17 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Corrien? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van CBR: Gouda. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto en automaat personenauto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Corrien.

Deze school is gevestigd in Montfoort. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Tasveld 3, 3417XS Montfoort. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. De rijschool bellen? 06 24 39 00 07. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 301060570000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3163R6.

Waar vind ik Autorijschool Corrien?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Montfoort.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Montfoort. Check ook deze rijscholen: Rijschool Van D & D en Autorijschool Nesselande.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Corrien

Slagingspercentage

29

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 24 39 00 07

Adres

Tasveld 3

Postcode

3417XS

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

301060570000

Rijschoolnummer

3163R6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Corrien”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo