Autorijschool Cor Schenk

Ontdek alles over Autorijschool Cor Schenk.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Cor Schenk ligt op 50%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Lessen volgen bij Autorijschool Cor Schenk? Dan kies je uit 1 CBR-locaties: Spijkenisse.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Cor Schenk.

Deze rijschool is gevestigd in Hellevoetsluis. De adresgegevens zijn als volgt: Kraaienest 37, 3224PK Hellevoetsluis. Dit is het e-mailadres van de school: corschenk@kpnmail.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 29 50 24 98. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 241742420000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5033H2.

Wat is de locatie van Autorijschool Cor Schenk (kaart, routebeschrijving)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere scholen in de buurt van Hellevoetsluis.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hellevoetsluis. Check ook deze rijscholen: Rijschool John Zwaart t.h.o.d.n. NXXT en Rijschool Primo.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Cor Schenk

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

E-mail

corschenk@kpnmail.nl

Telefoon

06 29 50 24 98

Adres

Kraaienest 37

Postcode

3224PK

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

241742420000

Rijschoolnummer

5033H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Cor Schenk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo