Autorijschool Caatje/Carlo

Alle gegevens van Autorijschool Caatje/Carlo.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Caatje/Carlo is 0%, 1 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Caatje/Carlo? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Barendrecht.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Caatje/Carlo.

De rijschool is gevestigd in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Apollostraat 64, 3054TA Rotterdam. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 06-23773024, of 06-26250134. Het KvK-nummer van de rijschool is: 667597060000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 0589A8.

Waar bezoek ik Autorijschool Caatje/Carlo precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Rotterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Yassine en Rijschool Nieuwland.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Caatje/Carlo

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-23773024

Telefoon-nr

06-26250134

Adres

Apollostraat 64

Postcode

3054TA

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

667597060000

Rijschoolnummer

0589A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Caatje/Carlo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Caatje/Carlo
Autorijschool Caatje/Carlo

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo