Autorijschool Boltskool

Alle informatie over Autorijschool Boltskool.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Boltskool is 71%, 7 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Boltskool? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 examenlocaties: Groningen, Assen. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Boltskool.

Deze rijschool heeft een locatie in Winsum Gn. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Kerspel 16, 9951VB Winsum Gn. De school is telefonisch bereikbaar via 0683663534. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 89158377. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 8338F5.

Waar bezoek je Autorijschool Boltskool precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere scholen in de buurt van Winsum Gn.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Winsum Gn. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Doorzetter en Rijschool van Os.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Boltskool

Slagingspercentage

71

Aantal examens

7

Telefoon-nr

0683663534

Adres

Kerspel 16

Postcode

9951VB

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Assen

KvK-nummer

89158377

Rijschoolnummer

8338F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Boltskool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo