Spits ’92

Alle informatie over Spits ’92.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Spits ’92 ligt op 65%, 188 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Spits ’92 biedt ook beroepsopleiding(en), taxi. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met rijles bij Spits ’92? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Groningen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto.

Beste auto theorieboek, theorie oefenen & kortingen

Bespaar geld met de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Welke keurmerken heeft deze school?

De school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Spits ’92.

Deze rijschool vind je in Groningen. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Henk Plenterlaan 63, 9731KE Groningen. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (050) 314 33 36. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, spits92.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 20492740000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 0065K2.

Waar zit Spits ’92 precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Groningen.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Groningen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Hanze Rijopleidingen en Rijschool Peper.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Spits ’92

Slagingspercentage

65

Aantal examens

188

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

spits92.nl

Adres

Henk Plenterlaan 63

Postcode

9731KE

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

20492740000

Rijschoolnummer

0065K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Spits ’92”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo