Autorijschool P. van Dijk

Alles wat je wilt weten over Autorijschool P. van Dijk.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool P. van Dijk is 58%, 74 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Autorijschool P. van Dijk verzorgt ook beroepsopleiding(en): tractor. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto, tractor. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met les bij Autorijschool P. van Dijk? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Groningen.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool P. van Dijk.

De school is te vinden in Winsum Gn. Hierbij de adresgegevens van de school: Lombok 31A, 9951SC Winsum Gn. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (0595) 44 25 06, of 06 52 45 86 36. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: vandijkwinsum.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 20676190000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 0313R1.

Wat is de locatie van Autorijschool P. van Dijk (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Winsum Gn.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Winsum Gn. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rij-s-eef en Rijschool Suler.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool P. van Dijk

Slagingspercentage

58

Aantal examens

74

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0595) 44 25 06

Telefoon-nr

06 52 45 86 36

Website

vandijkwinsum.nl

Adres

Lombok 31A

Postcode

9951SC

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

20676190000

Rijschoolnummer

0313R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool P. van Dijk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool P. van Dijk
Autorijschool P. van Dijk

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo