Autorijschool Blonk

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Blonk.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Blonk ligt op 67%, 15 personen deden examen (rijbewijs B). Autorijschool Blonk biedt ook beroepsopleiding(en) aan: . De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Blonk? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Emmen. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Blonk.

De rijschool is gevestigd in Emmen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Holtingerbrink 146, 7812DA Emmen. Per e-mail bereik je ze op info@autorijschoolblonk.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-28176734, of 0591-618910. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: autorijschoolblonk.nl. Het KvK-nummer van de school is 040734810000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6521A1.

Waar vind ik Autorijschool Blonk (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Emmen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Emmen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Supheert rijopleidingen en Autorijschool Ashok.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Blonk

Slagingspercentage

67

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolblonk.nl

Telefoon

06-28176734

Telefoon-nr

0591-618910

Website

autorijschoolblonk.nl

Adres

Holtingerbrink 146

Postcode

7812DA

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

040734810000

Rijschoolnummer

6521A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Blonk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo