Autorijschool Drive

Lees meer over Autorijschool Drive.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Drive is 0%, 2 personen legden examen af (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Les je bij Autorijschool Drive? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Spijkenisse.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Drive.

De rijschool heeft een vestiging in Rozenburg Zh. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Raadhuisstraat 35, 3181CH Rozenburg Zh. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06-25081972. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 552657900000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 6718F0.

Waar bezoek je Autorijschool Drive precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Rozenburg Zh.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Rozenburg Zh. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool T. Coremans en Rijschool-AVV.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Drive

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-25081972

Adres

Raadhuisstraat 35

Postcode

3181CH

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

552657900000

Rijschoolnummer

6718F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo