Autorijschool Appie Pal

Alle gegevens van Autorijschool Appie Pal.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Appie Pal ligt op 35%, 66 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Appie Pal? Dan heb je keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Heerenveen.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Appie Pal.

De school is te vinden in Luxwoude. Op zoek naar de adresgegevens van de school? De Weech 39, 8405GN Luxwoude. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (0513) 62 03 90, of 06 53 31 25 31. De school beschikt over een eigen site, hierbij: janpostma.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 10663350000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0581A7.

Waar vind ik Autorijschool Appie Pal precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Luxwoude.

Klik hier voor meer Rijscholen in Luxwoude. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Folkert en Verkeersschool A. De Jong.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Appie Pal

Slagingspercentage

35

Aantal examens

66

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0513) 62 03 90

Telefoon-nr

06 53 31 25 31

Website

janpostma.nl

Adres

De Weech 39

Postcode

8405GN

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

10663350000

Rijschoolnummer

0581A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Appie Pal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo