Autorijschool Maaike

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Maaike.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Maaike ligt op 100%, 1 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Lessen volgen bij Autorijschool Maaike? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Heerenveen. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Maaike.

De rijschool is te vinden in Tijnje. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Romke van Damwei 15, 8406EJ Tijnje. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 28 30 15 08. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 613688570000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 2253H4.

In welke plaats vind ik Autorijschool Maaike precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in regio Tijnje.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Tijnje. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Verkeersschool Geert en Verkeersschool ALERT.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Maaike

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 28 30 15 08

Adres

Romke van Damwei 15

Postcode

8406EJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

613688570000

Rijschoolnummer

2253H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Maaike”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo