Autorijschool Bashir

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Bashir.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Bashir is 40%, 305 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Bashir? Dan heb je keuze uit 3 CBR-locaties: Zoetermeer, Rijswijk, Apeldoorn. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Bashir.

De school is gevestigd in Den Haag. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Binckhorstlaan 1191, 2516BA Den Haag. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-14389222. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 779657950000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2078W8.

Waar vind ik Autorijschool Bashir (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere scholen in Den Haag.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Generaal Ceber Rij Opleidingen en Safety Drivers.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Bashir

Slagingspercentage

40

Aantal examens

305

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-14389222

Adres

Binckhorstlaan 1191

Postcode

2516BA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Apeldoorn

KvK-nummer

779657950000

Rijschoolnummer

2078W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Bashir”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo