Autorijschool van Hoorn

Alles op een rijtje over Autorijschool van Hoorn.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Hoorn ligt op 59%, 157 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto, bromfiets. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool van Hoorn? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Den Bosch. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool van Hoorn.

Deze rijschool is gevestigd in ‘S-Hertogenbosch. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Stadskampstraat 15, 5223XW ‘S-Hertogenbosch. Per e-mail bereik je ze op hansvanhoorn@home.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 18 94 25 44. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: haaljetheorie.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 171833040000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3517Z8.

Wat is de locatie van Autorijschool van Hoorn (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van ‘S-Hertogenbosch.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in ‘S-Hertogenbosch. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Sterre Autorijschool en Rijschool van Herwaarden.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool van Hoorn

Slagingspercentage

59

Aantal examens

157

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

hansvanhoorn@home.nl

Telefoon-nr

06 18 94 25 44

Website

haaljetheorie.nl

Adres

Stadskampstraat 15

Postcode

5223XW

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

171833040000

Rijschoolnummer

3517Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van Hoorn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Sterre Autorijschool

Sterre Autorijschool

Rijschoolspecialist.nl
Logo