Autorijschool van Hoorn

Alles wat je wilt weten over Autorijschool van Hoorn.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Hoorn is 53%, 132 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto, bromfiets. Ga je van start met les bij Autorijschool van Hoorn? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Den Bosch. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool van Hoorn.

Deze rijschool heeft een locatie in ‘S-Hertogenbosch. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Stadskampstraat 15, 5223XW ‘S-Hertogenbosch. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via hansvanhoorn@home.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 18 94 25 44. Ze hebben een eigen site met meer informatie: haaljetheorie.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 171833040000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3517Z8.

Waar bezoek ik Autorijschool van Hoorn precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio ‘S-Hertogenbosch.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Hertogenbosch. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Finus t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Ugurel.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool van Hoorn

Slagingspercentage

53

Aantal examens

132

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

hansvanhoorn@home.nl

Telefoon-nr

06 18 94 25 44

Website

haaljetheorie.nl

Adres

Stadskampstraat 15

Postcode

5223XW

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

171833040000

Rijschoolnummer

3517Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van Hoorn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo