Autorijschool A.G. Putter

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool A.G. Putter.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool A.G. Putter ligt op 53%, 17 personen deden examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Lessen volgen bij Autorijschool A.G. Putter? Je kiest uit een van de 1 CBR-examenlocaties: Nijmegen.

Welk keurmerk(en) heeft deze rijschool?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling heb je daar profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool A.G. Putter.

Deze school vind je in Lent. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Alicantestraat 12, 6663NN Lent. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (024) 354 00 55, of 06 53 10 18 03. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: rijschoolputter.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 100283940000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7190Z2.

Waar vind je Autorijschool A.G. Putter?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Lent.

Klik hier voor meer Rijscholen in Lent. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Bita en Autorijschool Rien Janssen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool A.G. Putter

Slagingspercentage

53

Aantal examens

17

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(024) 354 00 55

Telefoon-nr

06 53 10 18 03

Website

rijschoolputter.nl

Adres

Alicantestraat 12

Postcode

6663NN

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

100283940000

Rijschoolnummer

7190Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool A.G. Putter”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool A.G. Putter
Autorijschool A.G. Putter

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo