Autorijschool Goed Plan

Alle gegevens van Autorijschool Goed Plan.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Goed Plan is 75%, 28 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je voor les bij Autorijschool Goed Plan? Dan kun je kiezen uit 1 examenlocatie van CBR: Arnhem.

Heeft deze school keurmerken?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Goed Plan.

De rijschool is gevestigd in Elst Gld. Op zoek naar de adresgegevens? Appelgaard 33, 6662HK Elst Gld. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 14 66 18 18. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: autorijschoolgoedplan.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 547447920000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4982H0.

Waar bezoek ik Autorijschool Goed Plan (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Elst Gld.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Elst Gld. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Jean Heijink en Autorijschool Van Den Bergh.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Goed Plan

Slagingspercentage

75

Aantal examens

28

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 14 66 18 18

Website

autorijschoolgoedplan.nl

Adres

Appelgaard 33

Postcode

6662HK

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

547447920000

Rijschoolnummer

4982H0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Goed Plan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo