Autorij-Instructie J.L. Dokman

(1 klantbeoordeling)

Alles over Autorij-Instructie J.L. Dokman.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorij-Instructie J.L. Dokman ligt op 60%, 15 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Les je bij Autorij-Instructie J.L. Dokman? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Dordrecht.

Heeft de school keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorij-Instructie J.L. Dokman.

De school is te vinden in Dordrecht. De adresgegevens zijn als volgt: Dubbelsteynlaan Oost 205, 3319ED Dordrecht. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (078) 621 16 56, of 06 12 33 49 23. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: rijschooldokman.nl/. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 243541600000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2270F8.

Waar bezoek je Autorij-Instructie J.L. Dokman (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Dordrecht.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Dordrecht. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Peter en Autorijschool MONA.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorij-Instructie J.L. Dokman

Slagingspercentage

60

Aantal examens

15

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(078) 621 16 56

Telefoon-nr

06 12 33 49 23

Website

rijschooldokman.nl/

Adres

Dubbelsteynlaan Oost 205

Postcode

3319ED

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

243541600000

Rijschoolnummer

2270F8

1 review for Autorij-Instructie J.L. Dokman

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. bart

    goede eerlijke rijschool
    heb veel geleerd van bert ,kan wel af en toe behoorlijk zeiken
    maar kan hem toch aanbevelen
    in een keer geslaagd dankzij hem

Autorij-Instructie J.L. Dokman
Autorij-Instructie J.L. Dokman

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo