Auto- & Motorrijschool De Langen

Alles over Auto- & Motorrijschool De Langen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- & Motorrijschool De Langen ligt op 61%, 28 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Ga je voor lessen bij Auto- & Motorrijschool De Langen? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Kerkrade. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Auto- & Motorrijschool De Langen.

Je vindt deze rijschool in Kerkrade. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Salviaplein 109, 6466VM Kerkrade. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (045) 541 13 40. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140215450000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9443W2.

Waar zit Auto- & Motorrijschool De Langen (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Kerkrade.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Kerkrade. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Verkeersschool Cees Koert en Autorijschool Stef.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Auto- & Motorrijschool De Langen

Slagingspercentage

61

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(045) 541 13 40

Adres

Salviaplein 109

Postcode

6466VM

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

140215450000

Rijschoolnummer

9443W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- & Motorrijschool De Langen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Auto- & Motorrijschool De Langen
Auto- & Motorrijschool De Langen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo