Auto- & Motorrijschool De Langen Kerkrade ⇒ Reviews & ervaringen

Auto- & Motorrijschool De Langen

Alle gegevens van Auto- & Motorrijschool De Langen.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- & Motorrijschool De Langen ligt op 60%, 20 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Start je met rijles bij Auto- & Motorrijschool De Langen? Je kiest uit 1 CBR examenlocaties: Kerkrade. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorieboek

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Auto- & Motorrijschool De Langen.

De school heet een locatie in Kerkrade. Hierbij de adresgegevens: Salviaplein 109, 6466VM Kerkrade. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (045) 541 13 40. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 140215450000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9443W2.

In welke plaats vind je Auto- & Motorrijschool De Langen precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in regio Kerkrade.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Kerkrade. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Riet Vijgen en Verkeersschool Marcel Cals.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Auto- & Motorrijschool De Langen

Slagingspercentage

60

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Adres

Salviaplein 109

Postcode

6466VM

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

140215450000

Rijschoolnummer

9443W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- & Motorrijschool De Langen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- & Motorrijschool De Langen
Auto- & Motorrijschool De Langen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo