Autorijschool Angela de Rooij

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Angela de Rooij.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Angela de Rooij is 63%, 48 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Start je met les bij Autorijschool Angela de Rooij? Je hebt voor het afrijden keus uit 3 CBR-locaties: Dordrecht, Spijkenisse, Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Angela de Rooij.

De rijschool is te vinden in Puttershoek. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Meidoornstraat 8, 3297XP Puttershoek. Bellen kan, je bereikt ze op 0642808400. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 714209080000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2140G9.

Waar zit Autorijschool Angela de Rooij?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Puttershoek.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Puttershoek. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Aqua en Rijschool Flex.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Angela de Rooij

Slagingspercentage

63

Aantal examens

48

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0642808400

Adres

Meidoornstraat 8

Postcode

3297XP

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

714209080000

Rijschoolnummer

2140G9

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. naomi joanne

    inmiddels alweer bijna 2 jaar geleden dat ik ben geslaagd! in 1x overigens 🙂 hele gezellige lessen gehad en veel gelachen. lekker direct, maar daar kan je alleenmaar van leren toch? ☺️

Autorijschool Angela de Rooij
Autorijschool Angela de Rooij

You may also like…

Autorijschool Aqua

Autorijschool Aqua

Rijschoolspecialist.nl
Logo