Auto- en Motorrijschool W.M. de Jong

Alles op een rijtje over Auto- en Motorrijschool W.M. de Jong.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool W.M. de Jong ligt op 74%, 19 personen legden examen af (rijbewijs B). Start je met rijles bij Auto- en Motorrijschool W.M. de Jong? Dan heb je keuze uit 1 CBR-locaties: Leeuwarden. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek voor de auto, motor of scooter.

Telefoonnummer en adresgegevens van Auto- en Motorrijschool W.M. de Jong.

Je vindt deze rijschool in Sint Annaparochie. De adresgegevens: Sassenheimstraat 3, 9076CR Sint Annaparochie. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (0518) 40 21 22. De school beschikt over een eigen site, hierbij: rijschooldejong.nl. Het KvK-nummer van de school is 010519100000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0597Z1.

Waar zit Auto- en Motorrijschool W.M. de Jong (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Sint Annaparochie.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Sint Annaparochie. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Haak en Autorijschool Harry van der Meer.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Auto- en Motorrijschool W.M. de Jong

Slagingspercentage

74

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0518) 40 21 22

Website

rijschooldejong.nl

Adres

Sassenheimstraat 3

Postcode

9076CR

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

010519100000

Rijschoolnummer

0597Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool W.M. de Jong”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool W.M. de Jong
Auto- en Motorrijschool W.M. de Jong

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo