De Bildtse Rijschool

Alle informatie die je nodig hebt over De Bildtse Rijschool.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Bildtse Rijschool is 74%, 39 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Lessen volgen bij De Bildtse Rijschool? Je hebt keus uit 1 examenlocaties: Leeuwarden. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie van De Bildtse Rijschool.

De school is te vinden in St.-Annaparochie. Hierbij de adresgegevens: De Skelp 12, 9076JG St.-Annaparochie. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 0623663184. De rijschool heeft een eigen site: debildtserijschool.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 814455390000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0408W8.

Waar zit De Bildtse Rijschool (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio St.-Annaparochie.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in St.-Annaparochie. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Graansma en J.D. Lamsma.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: De Bildtse Rijschool

Slagingspercentage

74

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

0623663184

Website

debildtserijschool.nl

Adres

De Skelp 12

Postcode

9076JG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

814455390000

Rijschoolnummer

0408W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Bildtse Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo