De Bildtse Rijschool

Alle details over De Bildtse Rijschool.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Bildtse Rijschool is 83%, 35 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij De Bildtse Rijschool? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Leeuwarden. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over De Bildtse Rijschool.

De school is gevestigd in St.-Annaparochie. Dit zijn de adresgegevens: De Skelp 12, 9076JG St.-Annaparochie. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: klaasstienstra@live.nl. Iemand van de rijschool spreken? Bel 0623663184. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: debildtserijschool.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 814455390000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 0408W8.

Wat is de locatie van De Bildtse Rijschool (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in regio St.-Annaparochie.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in St.-Annaparochie. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool S.S. Tolsma en Maditax.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: De Bildtse Rijschool

Slagingspercentage

83

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

E-mail

klaasstienstra@live.nl

Telefoon-nr

0623663184

Website

debildtserijschool.nl

Adres

De Skelp 12

Postcode

9076JG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

814455390000

Rijschoolnummer

0408W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Bildtse Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo