Auto- en motorrijschool Paul Hermans

Op deze pagina vind je alles over Auto- en motorrijschool Paul Hermans.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en motorrijschool Paul Hermans ligt op 56%, 9 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Kies je voor les bij Auto- en motorrijschool Paul Hermans? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Den Bosch.

Beschikt deze school over keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Auto- en motorrijschool Paul Hermans.

De rijschool heeft een vestiging in Rosmalen. Hierbij de adresgegevens: Den-Uylborch 20, 5241HB Rosmalen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 54 24 84 38. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rijschoolpaulhermans.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 171786200000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3189F8.

Waar bezoek je Auto- en motorrijschool Paul Hermans (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Rosmalen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Rosmalen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Anton Snelrijles en Autorijschool Coenen.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Auto- en motorrijschool Paul Hermans

Slagingspercentage

56

Aantal examens

9

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 54 24 84 38

Website

rijschoolpaulhermans.nl

Adres

Den-Uylborch 20

Postcode

5241HB

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

171786200000

Rijschoolnummer

3189F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en motorrijschool Paul Hermans”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en motorrijschool Paul Hermans
Auto- en motorrijschool Paul Hermans

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo