attitudeopleidingscentrum

Alle informatie over attitudeopleidingscentrum.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van attitudeopleidingscentrum ligt op 0%, 1 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij attitudeopleidingscentrum? Dan kies je uit 1 CBR locaties: Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van attitudeopleidingscentrum.

Deze school is gevestigd in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens: Rollostraat 41, 3084PL Rotterdam. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 34 27 21 54. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 813472190000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1235K4.

Waar bezoek ik attitudeopleidingscentrum (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Yavuz en Verkeersschool King.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: attitudeopleidingscentrum

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 34 27 21 54

Adres

Rollostraat 41

Postcode

3084PL

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

813472190000

Rijschoolnummer

1235K4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “attitudeopleidingscentrum”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

attitudeopleidingscentrum
attitudeopleidingscentrum

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo