Wim van de Groep Rijopleidingen

Ontdek alles over Wim van de Groep Rijopleidingen.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Wim van de Groep Rijopleidingen is 34%, 70 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Wim van de Groep Rijopleidingen? Dan heb je keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Leusden. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Wim van de Groep Rijopleidingen.

De rijschool heeft een vestiging in Bunschoten-Spakenburg. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Van Hogendorplaan 3, 3752GR Bunschoten-Spakenburg. Stuur ze meteen een bericht: info@rijschoolvandegroep.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 22 76 51 99. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: rijschoolvandegroep.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 534277340000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1774U6.

In welke plaats zit Wim van de Groep Rijopleidingen?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in regio Bunschoten-Spakenburg.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Bunschoten-Spakenburg. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Loef en Autorijschool Xhelil Domi NXXT.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Wim van de Groep Rijopleidingen

Slagingspercentage

34

Aantal examens

70

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolvandegroep.nl

Telefoon-nr

06 22 76 51 99

Website

rijschoolvandegroep.nl

Adres

Van Hogendorplaan 3

Postcode

3752GR

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

534277340000

Rijschoolnummer

1774U6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Wim van de Groep Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Wim van de Groep Rijopleidingen
Wim van de Groep Rijopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo