Van Moerkerk

Alles over Van Moerkerk.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Van Moerkerk ligt op 60%, 144 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto, bromfiets. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Start je met les bij Van Moerkerk? Je hebt de keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Leusden.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Van Moerkerk.

De rijschool heeft een vestiging in Hoevelaken. De adresgegevens zijn als volgt: De Brink 28, 3871AM Hoevelaken. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op (033) 480 35 70. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, moerkerk.net. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 310407940000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0789X7.

Waar vind je Van Moerkerk (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in regio Hoevelaken.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Hoevelaken. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Azan en SRB.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Van Moerkerk

Slagingspercentage

60

Aantal examens

144

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(033) 480 35 70

Website

moerkerk.net

Adres

De Brink 28

Postcode

3871AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

310407940000

Rijschoolnummer

0789X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Van Moerkerk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo