Rijschool Roordink

Alles over Rijschool Roordink.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Roordink ligt op 66%, 308 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Rijschool Roordink biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een aangepaste auto, automaat personenauto. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Kies je voor lessen bij Rijschool Roordink? Je kiest uit een van de 3 CBR examenlocaties: Leusden, Arnhem, Harderwijk. Deze rijschool biedt ook rijles in een aangepaste auto, automaat personenauto.

Welke keurmerk(en) heeft deze rijschool?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Roordink.

De school heeft een vestiging in Putten. De adresgegevens zijn als volgt: Nijkerkerstraat 27, 3882PC Putten. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (0341) 35 32 94, of 06 53 95 62 63. Deze school heeft een eigen site: rijschoolroordink.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 686105720000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2258W7.

Wat is de locatie van Rijschool Roordink precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Putten.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Putten. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool 200PK en Hartel Rijopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Roordink

Slagingspercentage

66

Aantal examens

308

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0341) 35 32 94

Telefoon-nr

06 53 95 62 63

Website

rijschoolroordink.nl

Adres

Nijkerkerstraat 27

Postcode

3882PC

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden, Arnhem, Harderwijk

KvK-nummer

686105720000

Rijschoolnummer

2258W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Roordink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo