Westland Rijopleidingen

Op deze pagina lees je alles over Westland Rijopleidingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Westland Rijopleidingen is 100%, 1 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je voor les bij Westland Rijopleidingen? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Leiden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Westland Rijopleidingen.

Je vindt de rijschool in De Lier. De adresgegevens: Koningin Wilhelminastr 15, 2678EK De Lier. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 0633007333. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 83769110. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1342K5.

Wat is de locatie van Westland Rijopleidingen precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio De Lier.

Klik hier voor meer Rijscholen in De Lier. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool van der Pluijm en drive2gether.nl.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Westland Rijopleidingen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0633007333

Adres

Koningin Wilhelminastr 15

Postcode

2678EK

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

83769110

Rijschoolnummer

1342K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Westland Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo