ARKO rijopleidingen

(1 klantbeoordeling)

Alles over ARKO rijopleidingen.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van ARKO rijopleidingen is 54%, 68 personen deden bij deze rijschool examen. Als je bij deze school lest, leg je examen af bij een van de 2 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Deze rijschool biedt de volgende theorieopleidingen aan: personenauto.

Telefoonnummer en adresgegevens van ARKO rijopleidingen.

De rijschool is gevestigd in Honselersdijk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Sperwerhorst 4,2675WT Honselersdijk. Helaas heeft deze rijschool nog geen e-mailadres doorgegeven. Mocht je liever bellen, het telefoonnummer is 640974618. Het is ons onbekend of de rijschool een eigen website heeft. Het KvK-nummer van ARKO rijopleidingen is 690252310000.

Wat is de locatie van ARKO rijopleidingen precies?

Via de Google Maps-kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Honselersdijk.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Honselersdijk. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool de Dijk, en Autorijschool C. Zeeman.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Specification: ARKO rijopleidingen

Praktijklessen

Personenauto

Theorielessen

Personenauto

Slagingspercentage

54

Aantal examens

68

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

Telefoonnummer 2

640974618

Adres

Sperwerhorst 4

Postcode

2675WT

Plaats

KvK-nummer

690252310000

1 review for ARKO rijopleidingen

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. C. Timmermans

    Ik heb net een review aangeleverd, dat de lesauto stil stond op de Sterrenlaan te Waddinxveen, vlak bij de hoek van de Zonnensingel, veel te dicht, zodat ik er komend vanaf de Zonnensingel rechtsaf bijna op botste, Inmiddels van de rijschoolhouder gehoord, dat dit de examinator is van het CBR, dus deze verdient een ).

 Rijschoolspecialist.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0