ARKO rijopleidingen

Op deze pagina ontdek je alles over ARKO rijopleidingen.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ARKO rijopleidingen is 61%, 54 personen legden examen af (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je beginnen met rijles bij ARKO rijopleidingen? Je kiest uit een van de 3 CBR-afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam.

Adresgegevens en telefoonnummer van ARKO rijopleidingen.

De rijschool heeft een locatie in Honselersdijk. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Sperwerhorst 4, 2675WT Honselersdijk. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 40 97 46 18. Het KvK-nummer van deze rijschool is 690252310000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7867Z7.

Waar bezoek ik ARKO rijopleidingen (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Honselersdijk.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Honselersdijk. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Yasemince en Autorijschool Ready2Drive.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: ARKO rijopleidingen

Slagingspercentage

61

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 97 46 18

Adres

Sperwerhorst 4

Postcode

2675WT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

690252310000

Rijschoolnummer

7867Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. C. Timmermans

    Ik heb net een review aangeleverd, dat de lesauto stil stond op de Sterrenlaan te Waddinxveen, vlak bij de hoek van de Zonnensingel, veel te dicht, zodat ik er komend vanaf de Zonnensingel rechtsaf bijna op botste, Inmiddels van de rijschoolhouder gehoord, dat dit de examinator is van het CBR, dus deze verdient een ).

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo