Voogt

Alles op een rijtje over Voogt.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Voogt is 53%, 201 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Voogt? Je hebt de keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Eemnes. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie examen boek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Voogt.

Je vindt deze rijschool in Weesp. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Reigersweide 78, 1383KN Weesp. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@autorijschool-voogt.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0294) 41 31 02. Ze hebben een eigen site met meer informatie: autorijschool-voogt.nl. Het KvK-nummer van de school is: 320270310000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2769W1.

Wat is de locatie van Voogt (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Weesp.

Klik hier voor meer Rijscholen in Weesp. Check ook deze twee rijscholen: Marianne Rijschool en Rijschool-wies.nl.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Voogt

Slagingspercentage

53

Aantal examens

201

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschool-voogt.nl

Telefoon

(0294) 41 31 02

Website

autorijschool-voogt.nl

Adres

Reigersweide 78

Postcode

1383KN

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

320270310000

Rijschoolnummer

2769W1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Carl pronk

    Top rijschool
    Heb naar een paar praktijk lessen van Martin van Zwieten mijn E achter B gehaald in 1 keer
    Hij neemt de tijd en geeft de goede en juiste instructies

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo