Voogt

Alle informatie die je nodig hebt over Voogt.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Voogt is 55%, 166 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met rijlessen bij Voogt? Je hebt keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Eemnes.

Alle contact- en adresgegevens van Voogt.

Je vindt de rijschool in Weesp. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Reigersweide 78, 1383KN Weesp. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0294) 41 31 02. De school heeft een eigen site: autorijschool-voogt.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 320270310000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2769W1.

Waar bezoek je Voogt?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Weesp.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Weesp. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Atlas Traffic en Rijschool Tempo.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Voogt

Slagingspercentage

55

Aantal examens

166

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]orijschool-voogt.nl

Telefoon

(0294) 41 31 02

Website

autorijschool-voogt.nl

Adres

Reigersweide 78

Postcode

1383KN

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

320270310000

Rijschoolnummer

2769W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Voogt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo