Verkeersschool Wever

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool Wever.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Wever ligt op 81%, 81 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Verkeersschool Wever? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Assen. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeersschool Wever.

De rijschool heeft een vestiging in Assen. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Hoogbree 78, 9403JR Assen. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (0592) 39 93 88. Deze school heeft een eigen site: verkeersschoolwever.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 040570450000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 0990W1.

Waar vind ik Verkeersschool Wever precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Assen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Assen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Diantha en Autorijschool Vishaal 01.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Wever

Slagingspercentage

81

Aantal examens

81

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Telefoon

(0592) 39 93 88

Website

verkeersschoolwever.nl

Adres

Hoogbree 78

Postcode

9403JR

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

040570450000

Rijschoolnummer

0990W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Wever”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo