Verkeersschool Verkade

Alles op een rijtje over Verkeersschool Verkade.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Verkade ligt op 70%, 105 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: auto. Rijles volgen bij Verkeersschool Verkade? Je examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Den Bosch. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Verkeersschool Verkade.

De school heeft een vestiging in Heesbeen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Industrieweg 21, 5158NJ Heesbeen. Dit is het e-mailadres van de school: verkeersschoolverkade@gmail.com. Bellen kan via: (0416) 66 16 41, of 06 53 73 19 48. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: verkeersschoolverkade.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 181184080000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7976A1.

Waar bezoek je Verkeersschool Verkade?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Heesbeen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Heesbeen. Check ook deze twee rijscholen: De Bie en Rijschool Diewe.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Verkade

Slagingspercentage

70

Aantal examens

105

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

verkeersschoolverkade@gmail.com

Telefoon

(0416) 66 16 41

Telefoon-nr

06 53 73 19 48

Website

verkeersschoolverkade.nl

Adres

Industrieweg 21

Postcode

5158NJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

181184080000

Rijschoolnummer

7976A1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. D. Roodnat

    Verkeersschool Verkade is een heel goede rijschool. Aardige en geduldige instructeur en nette persoonlijke voorlichting voorafgaand aan de opleiding. De methode Rijopleiding in Stappen werkt heel goed en echt alles komt aan de orde. Bijv. ook tanken, een autowasstraat en een slipcursus als je je rijbewijs gehaald hebt. Dochter in een keer geslaagd! Supergoed gedaan!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo