Verkeersschool van der Klei

Lees meer over Verkeersschool van der Klei.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool van der Klei is 80%, 5 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je voor les bij Verkeersschool van der Klei? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Tiel. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer en contactgegevens van Verkeersschool van der Klei.

De rijschool is gevestigd in Tiel. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Antoon Coolenstraat 40, 4003DM Tiel. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 40 86 70 87. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 727236290000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7882F8.

Waar vind je Verkeersschool van der Klei (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Tiel.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Tiel. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Kwaspen en Rijschool Hoomans.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Verkeersschool van der Klei

Slagingspercentage

80

Aantal examens

5

Telefoon-nr

06 40 86 70 87

Adres

Antoon Coolenstraat 40

Postcode

4003DM

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

727236290000

Rijschoolnummer

7882F8

Reviews

0.0
1
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Vier jaar geleden rijles gehad toen Berry nog via NXXT werkte. De eerste lessen was hij aardig en behulpzaam maar zodra ik een duur pakket aan had geschaft was al het vriendelijke er vanaf. Als je koppelde koppelde hij met zijn pedalen altijd mee. Als je niet snel genoeg bent wordt het gas flink ingestampt om je te laten schrikken. Tijdens de rijlessen klaagde hij over hoe slecht ik wel niet reed. Ondertussen appte en belde Berry regelmatig. Hij begon me te vertellen over zijn gokproblemen en of ik niet een keer een gokje wou wagen. Na de 29ste les vertelde hij me dat ik nog steeds reed alsof het mijn eerste les was. En of ik geen duurder faalangst examen wou doen. Vervolgens binnen tien lessen bij een andere rijschool afgereden. Ik krijg nog geld van je, ruim 200 euro voor een rijexamen die ik niet bij je kon afleggen. Ik hoop dat je het op rood hebt ingezet en het zwart werd.

  2. Sebastiaan

    Zeer goede rijinstructeur en een mooie schone auto is altijd vriendelijk, wat wil je nog meer?

Verkeersschool van der Klei
Verkeersschool van der Klei

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo