Verkeersschool Van de Meerakker

Alles wat je wilt weten over Verkeersschool Van de Meerakker.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Van de Meerakker ligt op 75%, 4 leerlingen deden examen (rijbewijs AVB). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met les bij Verkeersschool Van de Meerakker? Je rijdt af bij een van de 2 CBR examenlocaties: Eindhoven, Weert.

Motor theorieboek, motor theorie oefenen & aanbiedingen

Voordelig je motor rijbewijs halen? Maak gebruik van de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Verkeersschool Van de Meerakker.

Je vindt de school in Waalre. De adresgegevens: De Neerheide 6, 5581TP Waalre. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (040) 222 06 05, of 06 53 85 01 32. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 171031650000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0128H8.

Waar zit Verkeersschool Van de Meerakker precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in regio Waalre.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Waalre. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Motorrijschool Verbaandert en Motorrijschool Peel en Maas.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Van de Meerakker

Slagingspercentage

75

Aantal examens

4

Motor

Beschikbaar

Telefoon

(040) 222 06 05

Telefoon-nr

06 53 85 01 32

Adres

De Neerheide 6

Postcode

5581TP

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Weert

KvK-nummer

171031650000

Rijschoolnummer

0128H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Van de Meerakker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Van de Meerakker
Verkeersschool Van de Meerakker

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo