Ricardo’s Rijopleidingen

Alles over Ricardo’s Rijopleidingen.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Ricardo’s Rijopleidingen ligt op 100%, 2 personen legden examen af (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Ga je beginnen met rijles bij Ricardo’s Rijopleidingen? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Mierlo. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Ricardo’s Rijopleidingen.

Deze rijschool heeft een locatie in Valkenswaard. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Lombok 14, 5554NZ Valkenswaard. Dit is het e-mailadres van de school: info@ricardosrijopleidingen.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 25 58 86 19. Voor meer info check je de website van de rijschool: ricardosrijopleidingen.nl/. Het KvK-nummer van de school is 695314390000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 7145W7.

In welke plaats vind ik Ricardo’s Rijopleidingen?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Valkenswaard.

Bekijk hier meer Rijscholen in Valkenswaard. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: SenCe en Rijschool Keep Moving.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Ricardo’s Rijopleidingen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@ricardosrijopleidingen.nl

Telefoon-nr

06 25 58 86 19

Website

ricardosrijopleidingen.nl/

Adres

Lombok 14

Postcode

5554NZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

695314390000

Rijschoolnummer

7145W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ricardo’s Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Ricardo’s Rijopleidingen
Ricardo’s Rijopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo