Verkeersschool “Tempo”

Lees alles over Verkeersschool “Tempo”.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool “Tempo” is 77%, 22 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Start je met rijles bij Verkeersschool “Tempo”? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Doetinchem.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Verkeersschool “Tempo”.

Je vindt de rijschool in Doetinchem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Korianderveld 6, 7006SN Doetinchem. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (0314) 32 64 46, of 06 22 44 45 35. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: tempodoetinchem.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 90505510000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7609Z2.

Waar zit Verkeersschool “Tempo”?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere scholen in Doetinchem.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Doetinchem. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Richard Kaya en Rijschool André Severs.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool “Tempo”

Slagingspercentage

77

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0314) 32 64 46

Telefoon-nr

06 22 44 45 35

Website

tempodoetinchem.nl

Adres

Korianderveld 6

Postcode

7006SN

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

90505510000

Rijschoolnummer

7609Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool “Tempo””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool “Tempo”
Verkeersschool “Tempo”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo