XINO Verkeersschool Doetinchem ⇒ Reviews, ervaringen & contact

XINO Verkeersschool

Alles over XINO Verkeersschool.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van XINO Verkeersschool is 100%, 5 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Start je met rijles bij XINO Verkeersschool? Je hebt de keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Korting rijlessen & auto theorie

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan.

Contactgegevens, adres en overige info over XINO Verkeersschool.

De rijschool is te vinden in Doetinchem. Dit zijn de adresgegevens: Oude Terborgseweg 268, 7004KA Doetinchem. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: (0314) 33 26 39. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: xino.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 90832530000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 0953A7.

Waar zit XINO Verkeersschool precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio Doetinchem.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Doetinchem. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Content en Rijschool Ron Kuiper.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: XINO Verkeersschool

Slagingspercentage

100

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

xino.nl

Adres

Oude Terborgseweg 268

Postcode

7004KA

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

90832530000

Rijschoolnummer

0953A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “XINO Verkeersschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo