XINO Verkeersschool

Alle details over XINO Verkeersschool.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van XINO Verkeersschool is 100%, 6 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Kies je ervoor te lessen bij XINO Verkeersschool? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Doetinchem.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van XINO Verkeersschool.

De rijschool heeft een vestiging in Doetinchem. Hierbij de adresgegevens van de school: Oude Terborgseweg 268, 7004KA Doetinchem. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0314) 33 26 39. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: xino.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 90832530000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0953A7.

In welke plaats zit XINO Verkeersschool (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Doetinchem.

Bekijk alle Rijscholen in Doetinchem. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verkeersschool Anneveldt en Autorijschool Kenger.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: XINO Verkeersschool

Slagingspercentage

100

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0314) 33 26 39

Website

xino.nl

Adres

Oude Terborgseweg 268

Postcode

7004KA

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

90832530000

Rijschoolnummer

0953A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “XINO Verkeersschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo