Rijschool Vincent

Alles over Rijschool Vincent.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Vincent ligt op 38%, 52 personen legden examen af (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Rijles volgen bij Rijschool Vincent? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties: Den Helder.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Vincent.

Je vindt deze rijschool in Schagen. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Kabeljauw 22, 1741RH Schagen. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 52 38 30 32. De school beschikt over een eigen website, hierbij: rijschoolvincent.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 371501030000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6077X1.

Wat is de locatie van Rijschool Vincent (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Schagen.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Schagen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Nemo en Rijschool Schagen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Vincent

Slagingspercentage

38

Aantal examens

52

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 52 38 30 32

Website

rijschoolvincent.nl

Adres

Kabeljauw 22

Postcode

1741RH

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Helder

KvK-nummer

371501030000

Rijschoolnummer

6077X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Vincent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo