Verkeersschool Snelweg

Lees alles over Verkeersschool Snelweg.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Snelweg is 47%, 85 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Les volgen bij Verkeersschool Snelweg? Dan heb je keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Haarlem. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Alle contact- en adresgegevens van Verkeersschool Snelweg.

De rijschool is gevestigd in Ijmuiden. Hierbij de adresgegevens van deze school: Pleiadenplantsoen 104, 1973BX Ijmuiden. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@snelweg.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06 20 84 89 35. Ze hebben een eigen site: snelweg.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 703389730000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4846X9.

Waar bezoek je Verkeersschool Snelweg precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Ijmuiden.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Ijmuiden. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Smart en Zuidema Rijopleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Snelweg

Slagingspercentage

47

Aantal examens

85

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@snelweg.nl

Telefoon-nr

06 20 84 89 35

Website

snelweg.nl

Adres

Pleiadenplantsoen 104

Postcode

1973BX

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

703389730000

Rijschoolnummer

4846X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Snelweg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo