Autorijschool Vera van Deventer

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Vera van Deventer.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Vera van Deventer is 77%, 13 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Autorijschool Vera van Deventer? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Haarlem. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Vera van Deventer.

De rijschool heeft een vestiging in Ijmuiden. Hierbij de adresgegevens van deze school: De Ruyterstraat 48, 1971BH Ijmuiden. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: vera_whisper@hotmail.com. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (0255) 51 72 20, of 06 38 19 76 00. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: autorijschoolvandeventer.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 557835030000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2571N3.

Waar vind je Autorijschool Vera van Deventer (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in Ijmuiden.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Ijmuiden. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Susan Stroomer en Verkeersschool Wever.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Vera van Deventer

Slagingspercentage

77

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

E-mail

vera_whisper@hotmail.com

Telefoon

(0255) 51 72 20

Telefoon-nr

06 38 19 76 00

Website

autorijschoolvandeventer.nl

Adres

De Ruyterstraat 48

Postcode

1971BH

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

557835030000

Rijschoolnummer

2571N3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Vera van Deventer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Vera van Deventer
Autorijschool Vera van Deventer

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo