Auto-Motorrijschool DEJO

Alle gegevens van Auto-Motorrijschool DEJO.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto-Motorrijschool DEJO is 36%, 11 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je voor rijles bij Auto-Motorrijschool DEJO? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties: Alkmaar.

Beschikt deze rijschool over een keurmerk?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Adres, contactgegevens en overige informatie van Auto-Motorrijschool DEJO.

De rijschool heeft een locatie in Heemskerk. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Begijnenweide 48, 1967HG Heemskerk. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (0251) 23 72 80, of 06 48 75 00 19. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: [email protected] Het KvK-nummer van de school is: 343568400000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6149X1.

Wat is de locatie van Auto-Motorrijschool DEJO precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Heemskerk.

Klik hier voor meer Rijscholen in Heemskerk. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: rijschooltom.com en verkeersschool LINKERBAAN Noord-Holland.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Auto-Motorrijschool DEJO

Slagingspercentage

36

Aantal examens

11

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Telefoon

(0251) 23 72 80

Telefoon-nr

06 48 75 00 19

Website

[email protected]

Adres

Begijnenweide 48

Postcode

1967HG

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

343568400000

Rijschoolnummer

6149X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto-Motorrijschool DEJO”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo