Verkeersschool Oosterveld

Alle informatie over Verkeersschool Oosterveld.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Oosterveld is 60%, 109 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je beginnen met rijles bij Verkeersschool Oosterveld? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Groningen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie & korting rijles

Geld besparen op je auto rijbewijs? Check de links heronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in!

Welke keurmerken heeft deze school?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Contact & telefoon van Verkeersschool Oosterveld.

Deze school is gevestigd in Groningen. Op zoek naar de adresgegevens? Bremenweg 8, 9723TD Groningen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (050) 314 14 14, of 06 55 16 10 49. Voor meer info check je de website van de rijschool: verkeersschool-oosterveld.nl. Het KvK-nummer van de school is 20390550000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 0191N1.

In welke plaats vind je Verkeersschool Oosterveld?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in Groningen.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Groningen. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Rob Winkel en Autorijschool Vinkhuizen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Oosterveld

Slagingspercentage

60

Aantal examens

109

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 55 16 10 49

Website

verkeersschool-oosterveld.nl

Adres

Bremenweg 8

Postcode

9723TD

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

20390550000

Rijschoolnummer

0191N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Oosterveld”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Oosterveld
Verkeersschool Oosterveld

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo