Verkeersschool Oosterveld

Lees meer over Verkeersschool Oosterveld.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Oosterveld is 61%, 80 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij Verkeersschool Oosterveld? Dan heb je de keuze uit 3 examenlocaties: Groningen, Winschoten, Assen. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool Oosterveld.

De rijschool heeft een locatie in Groningen. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Bremenweg 8, 9723TD Groningen. Dit is het e-mailadres van de school: info@verkeersschool-oosterveld.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (050) 314 14 14, of 06 55 16 10 49. Deze rijschool heeft een eigen website, verkeersschool-oosterveld.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 020390550000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 0191N1.

Wat is de locatie van Verkeersschool Oosterveld (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Groningen.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Groningen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Westerhof en Autorijschool Elite.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Oosterveld

Slagingspercentage

61

Aantal examens

80

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschool-oosterveld.nl

Telefoon

(050) 314 14 14

Telefoon-nr

06 55 16 10 49

Website

verkeersschool-oosterveld.nl

Adres

Bremenweg 8

Postcode

9723TD

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten, Assen

KvK-nummer

20390550000

Rijschoolnummer

0191N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Oosterveld”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Oosterveld
Verkeersschool Oosterveld

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo