dé Rijinstructeur

Lees meer over dé Rijinstructeur.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van dé Rijinstructeur is 83%, 6 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je voor lessen bij dé Rijinstructeur? Je kiest uit 3 CBR examenlocaties: Groningen, Winschoten, Assen.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over dé Rijinstructeur.

De school is te vinden in Groningen. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Isebrandtsheerd 130, 9737LM Groningen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06-29602860. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 543878090000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8341U6.

In welke plaats vind ik dé Rijinstructeur precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Groningen.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Groningen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Parel en Autorijschool Cobra Gorredijk.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: dé Rijinstructeur

Slagingspercentage

83

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-29602860

Adres

Isebrandtsheerd 130

Postcode

9737LM

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten, Assen

KvK-nummer

543878090000

Rijschoolnummer

8341U6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “dé Rijinstructeur”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo