Confident Rijschool

Alle gegevens van Confident Rijschool.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Confident Rijschool ligt op 61%, 28 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Confident Rijschool? Je hebt voor het afrijden keus uit 3 CBR-locaties: Groningen, Winschoten, Hoogeveen. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Confident Rijschool.

De rijschool is gevestigd in Groningen. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Rozemarijnstraat 29, 9731HJ Groningen. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolconfident.nl. De school is telefonisch bereikbaar op 06 50 52 06 82. De rijschool beschikt over een eigen site: rijschoolconfident.nl/. Het KvK-nummer van deze school is: 727658870000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9702U1.

Waar vind ik Confident Rijschool precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Groningen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Groningen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Paddepoel en Autorijschool Alma.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Confident Rijschool

Slagingspercentage

61

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolconfident.nl

Telefoon-nr

06 50 52 06 82

Website

rijschoolconfident.nl/

Adres

Rozemarijnstraat 29

Postcode

9731HJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten, Hoogeveen

KvK-nummer

727658870000

Rijschoolnummer

9702U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Confident Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo