Verkeersschool Nitro

Alles op een rijtje over Verkeersschool Nitro.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Nitro ligt op 31%, 54 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Start je met rijles bij Verkeersschool Nitro? Voor het afrijden heb je keus uit 2 CBR examenlocaties: Rotterdam, Barendrecht.

Contact & telefoon van Verkeersschool Nitro.

Deze school vind je in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens: Waardenburgdam 5, 3077JM Rotterdam. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 42 31 50 53. Het KvK-nummer van deze school is: 243485420000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5526F3.

Waar bezoek ik Verkeersschool Nitro (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Quick-Drive en Drive Skills.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Nitro

Slagingspercentage

31

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 42 31 50 53

Adres

Waardenburgdam 5

Postcode

3077JM

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

243485420000

Rijschoolnummer

5526F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Nitro”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo