Autorijschool Sdrive

Alle gegevens over Autorijschool Sdrive.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sdrive ligt op 40%, 5 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Autorijschool Sdrive? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Rotterdam. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Sdrive.

De school is te vinden in Rotterdam. Op zoek naar adresgegevens? Vennipperstraat 50, 3042XN Rotterdam. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 24 42 31 48. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 596586490000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3093X5.

In welke plaats zit Autorijschool Sdrive precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Rij Lekker en Rijschool Ferda.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Sdrive

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 42 31 48

Adres

Vennipperstraat 50

Postcode

3042XN

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

596586490000

Rijschoolnummer

3093X5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Sdrive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo